06-42569726
petra.mul@gmail.com

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemeen

  • Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die tot stand gekomen zijn tussen de verkopende partij, verder te noemen D-tale, en de klant.

  • Als u bij D-tale een bestelling plaatst ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden, zoals hier omschreven.

  • Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, is de toepasselijkheid van ander Algemene Voorwaarden uitgesloten.

  • D-tale heeft te allen tijde het recht om haar Algemene Voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

Werkwijze

Voor ik aan het werk ga met een definitieve tekening, maak ik eerst een lijntekening met potlood als schets. Door het maken van deze schets geef ik een beeld van de elementen die te zien zullen zijn en bepaal ik de compositie van mijn tekening. In sommige gevallen hoort hier een materiaalproef bij, om zo te zoeken naar de specifieke sfeer die bij de opdracht past die jij me gegeven hebt. Naar aanleiding van deze schets kun jij je wensen en eventuele verbeteringen aan mij kenbaar maken, zodat we samen nog dichter bij het eindresultaat komen zoals jij dat in gedachten had. Hebben we de schets samen besproken en wijzigingen doorgevoerd, dan start ik met het maken van het definitieve werk.

Rechten

Alle rechten van mijn illustraties liggen bij mij. Uiteraard ben je vrij ze als promotiemateriaal online te zetten. Ik waardeer het wanneer je er een verwijzing naar mijn website bij wilt zetten. Wanneer je de illustratie offline wilt gaan gebruiken, graag eerst even overleggen.

Correcties

Zoals hierboven aangegeven is er de mogelijkheid aanpassingen aan het ontwerp te doen. Naar aanleiding van mijn schets(en) en, indien van toepassing, de materiaalproef kun jij bepalen of de opdracht zo naar wens verloopt. Je hebt de mogelijkheid om eventuele opmerkingen en aanpassingen aan te geven. Aanpassingen op de definitieve illustratie is alleen in uitzondering mogelijk.

Overeenkomst

Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat je een bevestigende e-mail over je bestelling ontvangt van D-tale.

Annuleren

Het is mijn verwachting en intentie om een mooi eindproduct voor jou neer te zetten. Mocht je de opdracht toch willen annuleren, dan kan dat tot 14 dagen na de eerste overlegfase van de schets kosteloos. Wel breng ik  dan de uren voor de gedane schetsfase en ons feedbackmoment hierover in rekening.

Prijzen

Alle prijzen zijn in euro’s (€) en inclusief BTW.

Betaling

Voor de betaling van de opdracht krijg je van mij een factuur per mail. In sommige gevallen kunnen we in overleg bepalen of het verschuldigde bedrag in termijnen wordt gefactureerd. Dit is afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Privacy

Voor het versturen van de door jou gekozen geboortekaart heb ik een paar persoonlijke gegevens nodig. Deze persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.

D-tale

Petra Hoff-Mul

Algemene Voorwaarden D-tale logo